Wednesday 18 September 2019

Hoe de browsegeschiedenis van uw Chrome te wissen?

Google Bellen Nederland

Als u alle records van webpagina's die u met Chrome hebt bezocht wilt verwijderen, kunt u eenvoudig de browsegeschiedenis verwijderen door eenvoudige stappen te volgen. Maar als jij ook een van hen bent die niet weet hoe het moet, maak je dan geen zorgen. Omdat we in deze blog hetzelfde bespreken en als u problemen ondervindt bij het volgen van deze blog, kunt u Google Klantenservice Nederland voor hulp bereiken.

Dus in principe zullen we hier bespreken hoe u de records van Chrome-browsen op verschillende apparaten kunt wissen. Volg daarom de onderstaande stappen volgens uw specifieke apparaat.

·         Voor de computer moet u Chrome openen en vervolgens kunt u drie gestippelde symbolen zien, erop klikken en vervolgens de optie Geschiedenis bekijken, erop klikken. U kunt de hele geschiedenis van uw webpagina zien die u eerder hebt bezocht. Volg vervolgens de onderstaande stappen om de geschiedenis te verwijderen of te wissen:

1.       Eerst moet je naar de geschiedenis gaan en aan de linkerkant zie je een optie voor het wissen van browsegegevens, klik erop en er verschijnt een vak.
2.       Selecteer vervolgens de hele geschiedenis die u wilt verwijderen en als u alles wilt verwijderen, kunt u kiezen voor alles selecteren. Dus na het selecteren klikt u op duidelijke gegevens. En dus kunt u al uw geschiedenis van een webpagina op uw computer verwijderen.

·         En als u op zoek bent naar het verwijderen van de geschiedenis van uw mobiele telefoon, volg dan de onderstaande stappen:

1.       Eerst moet u naar de optie geschiedenis gaan rechtsboven in uw Chrome-app en vervolgens op Browsegegevens wissen tikken.
2.       U moet de geschiedenis selecteren op basis van uw keuze die u wilt verwijderen. Dus selecteer alles en klik vervolgens op verwijderen. En dus kunt u de geschiedenis van uw webpagina op uw mobiel verwijderen.

We hopen dat bovenstaande informatie u helpt. U kunt ook onze website bezoeken en kijken hoe u kunt bloggen waarin u dergelijke blogs kunt vinden met betrekking tot problemen in de geschiedenis van Google. En als u ons dan ook nodig heeft, neem dan contact met ons op via Google bellen  +31-202620207. We zijn er altijd om je te helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u problemen ondervindt met betrekking tot Chrome.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Hoe stel ik direct een startpagina op Google Chrome in?

Bevindt u zich op een startpagina die u niet bevalt wanneer u Google Chrome op uw apparaat opent? Zo ja, dan hebben we een oplossing voor u,...