Monday 17 February 2020

Hoe Google Chrome te repareren door extensies in eenvoudige stappen uit te schakelen?

Google Ondersteuning Bellen

We weten allemaal dat de meeste van onze dagelijkse taken afhankelijk zijn van de zoekmachine van Google, bekend als Google Chrome, die gebruikers eenvoudige toegang en meerdere zoekresultaten biedt. Ongetwijfeld is Chrome echter de meest uitstekende en gokzoekmachine, het heeft de neiging om te maken te krijgen met bepaalde technische / niet-technische problemen en fouten, wat een problematische situatie creëert voor de mensen die het gebruiken. Sommige van de problemen zijn dat Chrome automatisch crasht, het probleem bij het downloaden van inhoud, het oplossen van problemen met zoeken, enzovoort. Een van die zorgen dat gebruikers dwarszitten, is dat hoe iemand Google Chrome kan repareren door extensies in eenvoudige stappen uit te schakelen. Maakt u zich ook zorgen over de specifieke bezorgdheid of een ander probleem met betrekking tot uw Google-account? Het enige dat u hoeft te doen, is Google Contact nummer + 31-202251887 altijd en overal bellen.

Stappen om Google Chrome te repareren door extensies in eenvoudige stappen uit te schakelen, zijn als volgt: -
  1. Tik op de drie verticaal gestippelde lijnen in de rechterbovenhoek van het venster om het vervolgkeuzemenu op het scherm te openen.
  2. Kies meer hulpmiddelenoptie onderaan het vervolgkeuzemenu op het scherm van uw apparaat.
  3. Nu moet u op de optie Extensies klikken. Dit is het pop-outmenu met meer tools waarmee de lijst met onlangs gedownloade extensies wordt geopend.
  4. U moet de extensies vinden om uit te schakelen uit de lijst met recent geïnstalleerde extensies in de afgelopen dagen.
  5. Vink het selectievakje naast de extensies aan en herhaal hetzelfde om elke extensie te verwijderen.
Dit zijn de tips om Google Chrome te repareren door extensies in eenvoudige stappen uit te schakelen. Als de bovengenoemde instructies geen bevredigende oplossing bieden, kunt u Google Helpdesk Bellen benaderen volgens de communicatiemodus van uw voorkeur. Ons gecertificeerde en geautoriseerde team van technici helpt u op alle mogelijke manieren om de best mogelijke uitweg te vinden. Maak dus op uw gemak contact met onze experts via live-chats, e-mails en telefoontjes. Wij zijn verplicht u altijd te helpen.


Lees ook deze blog: HOE DE GOOGLE CHROME-ZOEKMACHINE OP VERSCHILLENDE DESKTOPS BIJWERKEN?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Hoe stel ik direct een startpagina op Google Chrome in?

Bevindt u zich op een startpagina die u niet bevalt wanneer u Google Chrome op uw apparaat opent? Zo ja, dan hebben we een oplossing voor u,...